Тема 3. НАЙВАЖЛИВІШІ ОРГАНІЧНІ СПОЛУКИ
- § 18. Спільні й відмінні ознаки органічних і неорганічних сполук № 1-8
- § 19. Моделі молекул. Значення моделювання в хімії. Структурні формули органічних речовин № 6
- § 20. Метан № 1-10
- § 21. Відношення об’ємів газів у хімічних реакціях № 1-9
- § 22. Гомологи метану. Молекулярні та структурні формули, назви № 2-13
- § 23. Фізичні й хімічні властивості та застосування гомологів метану № 2-12
- § 24. Етилен № 1-10
- § 25. Поняття про полімери. Застосування поліетилену № 1-7
- § 26. Ацетилен № 1-10
- § 27. Метанол, етанол, гліцерин № 1-12
- § 29. Оцтова кислота № 2-4
- § 30. Поняття про вищі карбонові кислоти. Жири № 2-7
- § 31. Жири: властивості, значення, застосування № 1-4
- § 32. Поняття про вуглеводи. Глюкоза і сахароза № 2-8
- § 34. Амінооцтова кислота (гліцин) № 1-9