ТЕМА 3. НАЙВАЖЛИВІШІ ОРГАНІЧНІ СПОЛУКИ
- § 19. Спільні й відмінні ознаки органічних і неорганічних сполук. Будова атома Карбону та утворення ним хімічних зв’язків № 4-5
- § 20. Утворення ковалентних зв’язків в органічних сполуках. Структурні формули № 1-5
- § 21. Метан, його будова і властивості. Гомологи метану № 4-6
- § 22. Етилен й ацетилен, їх склад, хімічні формули та фізичні властивості № 2-6
- § 23. Хімічні властивості, застосування етилену й ацетилену № 3-4
- § 24. Відношення об’ємів газів у хімічних реакціях № 2-5
- § 25. Поліетилен. Поняття про полімери № 2-3
- § 26. Метанол, етанол, гліцерин як представники оксигеновмісних органічних сполук. Поняття про функціональну гідроксильну групу № 2-4
- § 27. Хімічні властивості та застосування спиртів № 1-6
- § 28. Оцтова кислота. її склад та властивості № 1-6
- § 29. Експериментальне дослідження властивостей оцтової кислоти. Практична робота 4 № 1-6
- § 30. Поняття про вищі карбонові кислоти та жири № 1-6
- § 31. Вуглеводи: глюкоза, сахароза, крохмаль, целюлоза № 1-5
- § 32. Хімічні властивості та застосування вуглеводів № 2-4
- § 33. Амінокислоти та білки № 1-4
- § 34. Розв’язування експериментальних задач із використанням знань про найважливіші органічні сполуки. Практична робота 5 № 1-6
- Завдання для підготовки до контролю знань з теми З № 1-20