Вправа 239 - ГДЗ 4 клас Математика Козак 2021

Реклама:

Завдання 239.

1 дес. =     од.           1 дес. тис. =     тис.
1 сот. =     дес.         1 сот. тис. =     дес.тис.
1 тис. =     сот.          4 сот. тис. =     дес.тис.


1 дес. = 10 од.

1 сот. = 10 дес.

1 тис. = 10 сот.

1 дес. тис. = 10 тис.

1 сот. тис. = 10 дес.тис.

4 сот. тис. = 40 дес.тис.

Повідомити про помилку
Реклама: