Числа. Дії з числами. Рівняння. Сюжетні задачі - Сторінки 7 - 44

Реклама:

Завдання 44. Від двох автозаправок, відстань між якими 26 км, одночасно у протилежних напрямках від’ їхали два автомобілі. Швидкість одного автомобіля — 95 км/год. А  інший проїжджав щогодини на 9 км більше. Яка відстань буде між автомобілями через 2 год?


Завдання № 44 - Сторінки 7 - 44 - Числа. Дії з числами. Рівняння. Сюжетні задачі - ГДЗ Математика 4 клас О.М. Гісь, І.В. Філяк 2021 - Частина 2


1) 95 + 9 = 104 (км/год) – швидкість другого автомобіля;

2) 104 + 95 = 199 (км/год) – спільна швидкість автомобіля;

3) 199 • 2 = 398 (км) – проїхали два автомобіля за 2 години;

4) 398 + 26 = 424 (км)

Відповідь: 424 кілометри буде відстань між автомобілями через 2 години.

Повідомити про помилку
Реклама:
-->