Вправа 101 - ГДЗ 4 клас Математика Козак 2021

101. За коротким записом склади задачу про бочки з медом і розв’яжи її.

Завдання № 101 - Багатоцифрові числа - ГДЗ Математика 4 клас М. В. Козак, О. П. Корчевська 2021 - Частина 1


До магазину у трьох бочках привезли 100 кг меду. Відомо, що у І і ІІ бочках було 64 кг меду, а у ІІ і ІІІ – 72 кг меду. Скільки меду було у кожній бочці?

1) 100 – 64 = 36 (кг) – у ІІІ бочці.

2) 72 – 36 = 36 (кг) – у ІІ бочці.

3) 64 – 36 = 28 (кг) –  у І бочці.

Відповідь: у І бочці було 28 кг меду, у ІІ бочці – 36 кг меду, у ІІІ бочці – 36 кг меду.

Повідомити про помилку