Відповіді до вправ

Завдання 79. До їдальні привезли мішок гречаної крупи і 45 кг рису. Уранці для приготування каші використали 8 кг гречаної крупи, і її залишилося ще 32 кг. Якої крупи привезли більше і на скільки кілограмів?


  Привезли Використали Залишилося
Гречаної крупи ? 8 32
Рису 45 кг - -

1) 8 + 32 = 40 (кг) - привезли гречаної крупи

2) 45 - 40 = 5 (кг) - на стільки рису більше ніж гречаної крупи


Відповідь: привезли більше рису на 5 кг


На які ще запитання можна знайти відповідь за умовою задачі?

 

Скільки всього кілограмів рису і гречаної крупи привезли до їдальні?

             40
45 + (8 + 32) = 85 (кг)

Повідомити про помилку