ГДЗ Математика 4 клас Г.П. Лишенко 2021 Частина 1

ГДЗ Математика 4 клас Г.П. Лишенко (2021 рік) Частина 1
  • Автори:
  • Тип: Частина 1
  • Рік видання: 2021
  • Видавництво: Генеза, Київ
  • 900

Обери відповідь до вправи

26.09 21:09
Номер 167, останній приклад. Множення в стовпчик: перша дія виконана правильно, а в другій дії опечатка, потрібно 154×5, а написано 154×2

До вправи: 167

Admin Анонім 26.09 21:12
Виправили, дякуємо!
26.09 20:03
Взагалі-то 154•5=770

До вправи: 167

Admin Анонім 26.09 21:11
Виправили, дякуємо!
26.09 18:37
45:15=3, а не 5(#176)

До вправи: 176

Admin Анонім 26.09 21:13
Виправили, дякуємо!
25.09 21:33
2) 544-68=476 3) 476-68=408

До вправи: 162

Admin Богдан 26.09 21:14
Виправили, дякуємо!
24.09 18:42
В задачі 166 треба не б а 6

До вправи: 166

Admin Анонім 26.09 21:15
Виправили
22.09 20:21
В книжке написано х •20-240=360 а у вас не так

До вправи: 5

21.09 19:57
Не показує приклад

До вправи: 201

21.09 15:17
В задаче в ответе должно быть 225

До вправи: 154

Admin Татьяна Юрьевна 21.09 15:50
Виправили, дякуємо!
20.09 20:40
12:3=4, а у вас 12:3=6????

До вправи: 93

20.09 17:03
В умові сказано,що срібла на 56 г більше, ніж червоного й білого золота разом, тому 2)75+25=100(г)- ч і б золота разом і тоді 3)100+56=156(г)- срібла використали.

До вправи: 143

Admin Анонім 20.09 17:23
Виправили, дякуємо!
20.09 16:57
Мало того что в книге опечатка решение в гдз не верное . Так как серебра больше чем красного и белого вместе. Ответ будет 156

До вправи: 143

Admin Оксана 20.09 17:23
Виправили, дякуємо!
20.09 15:45
Відповідь не вірна так як срібла використали на 56 г більше,ніж червоного й білого золота разом. А це 75 + 25+56=156г срібла,

До вправи: 143

Admin Анонім 20.09 17:23
Виправили, дякуємо!
19.09 12:51
якщо а=60, нема

До вправи: 106

Admin Анонім 19.09 12:52
Все є, дивіться уважніше
17.09 17:25
2 спосіб де ?

До вправи: 132

16.09 19:21
А где гдз?

До вправи: 133


Варто переглянути

Коментарі для сайту Cackle